vineri, 19 septembrie 2014

Cum alegi spatiile potrivite pentru birouri?

In ultimul timp cladirile pentru birouri au devenit din ce in ce mai multe si totodata cu ele, iar dezvoltatorii imobiliari au inceput sa-si indrepte atentia mai mult asupra construirii de cladiri destinate birourilor. Pe piata sunt foarte multe oferte imobiliare cu spatii comerciale pentru birouri, insa daca te esti in cautarea unui astfel de spatiu, trebuie sa tii cont de anumite aspecte, care sunt foarte importante in alegerea unui spatiu destinat birourilor.
            Din ce in ce mai multe firme pun accent pe modul in care arata cladirea in care lucreaza, modul in care arata si zona in care este situata poate sa atraga foarte multi clienti. Este foarte important si spatiul in care isi desfasoara angajatii activitatea, deoarece trebuie sa fiu un mediu cat mai placut, relaxant si comod.
           
            Zona in care este situata cladirea de birouri

            Daca vrei sa inchiriezi un spatiu pentru birouri trebuie sa ai grija si la zona in care este situat, deoarece este foarte important ca zona sa fie cat mai centrala sau situata in zone cu deschidere cat mai mare pentru clienti. Daca iti doresti ca firma pe care o detii sa fie de succes si sa aiba cat mai multi clienti, zona poate reprezenta unul dintre cei mai importanti pasi care te poate ajuta in aceasta privinta.Spatii comercial pentru birouri            Dimensiunea birourilor este importanta

            Atunci cand inchiriezi o cladire pentru birouri este foarte important sa te gadesti si la dimensiunea spatiilor pentru birouri, deoarece nu ar fi prea comod ca dimensiunea sa fie mai mica decat astfel incat angajatii sa fie nevoiti sa stea inghesuiti, insa daca dimensiunea ar fi prea mare, nici in acest caz nu ar fi prea comod, de aceea este foarte important sa te gandesti bine atunci cand alegi un spatiu destinat birourilor.
     
            Bugetul un criteriu important

            Un alt criteriu important care trebuie luat in calcul atunci cand inchiriezi un spatiu pentru birouri mai este reprezentat si de buget. Cladirea pe care o inchiriezi trebuie sa aiba un pret accesibil, conform pietei pretul chiriei ar cam trebui sa reprezinte aproape 4 % respectiv 5 % din consturile operationale totale.


            Durata contractului

            In momentul in care inchiriezi o cladireade birouri pentru afacerea ta, ar fi foarte bine sa te ca durata contractului pe care il semnezi sa aiba o durata cat mai mare, deoarece angajatii nu ar fi foarte incantati sa fie mutati dintr-un loc in altul. Clientii pe care ii vei avea, mai ales daca ai o firma de IT sau de Imobiliare vor fi foarte atenti la toate detaliile, iar stabilitatea este un detaliu foarte important care te poate ajuta sa castigi un client.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu