marți, 28 octombrie 2014

Agentiile imobiliare neserioase

Nu mai este un secret ca in Romania au aparut foarte multe agentii imobiliare in ultima perioada, deoarece piata imobiliara a crescut foarte mult, mai ales in ultimul an, poate fi o veste proasta, dar in acelasi timp si o veste proasta, deoarece nu toate agentiile imobiliare sunt serioase.
            De aceea este foarte important atunci cand alegem o agentie imobiliara sa fim atenti, alegerea gresita a unei agentii imobiliare poate duce la pierderea unor sume foarte mari de bani intr-un mod nejustificat. Sa nu mai vorbim de cumpararea unei locuinte in Craiova unde pe langa faptul ca foarte multe cartiere sunt rau famate si daca nu cunosti orasul risti sa cumperi o casa exact in aceste zone si agentiile imobiliare sunt neserioase.
            Foarte multi care au de-a face cu unele agentii imobiliare s-au declarat foarte nemultumiti, unii chiar au numit oamenii care lucreaza in cadrul acestor agentii escroci, deoarece au incercat sa-i convinga sa cumpere case in cartiere rau famate din craiova la preturi foarte mari, iar cand si-au dat seama deja era mult prea tarziu.

Garsoniere de inchiriat in Craiova

            Promisiunile agentiilor imobiliare
            De obicei alegi o agentie imobiliara pentru a te ajuta sa-ti alegi o lucuinta la un pret avantajos, intr-o zona linistita, dar se pare ca lucrurile nu stau chiar asa, deoarece acestea te pot incurca mai mult. Apelezi la serviciile lor, iar daca se intampla sa nu aiba oferte care sa te incante, iti promit ca te vor suna pentru a-ti prezenta primele oferte foarte avantajoase care vor aparea, dar nu o sa se intample asta.
            In cazul in care ii suni sa le reamintesti ca ai uitat sa te sune si sa-ti prezinte ultimele oferte, incep sa-ti vorbeasca despre ofertele pe care le-au avut si cate contracte au incheiat ei cu alti oameni. Dupa toate aceste intamplari sa zicem ca reusesti pana la urma sa gasesti o lucuinta de inchiriat aparent convenabila, iar cand ajugi la vizionare acestia reusesc sa te dezamageasca.            Neseriozitatea agentiilor
            Dupa multe cautari si multi nervi, reusesti pana in final sa gasesti ceva avantajos, urmatorul pas este sa te te intalnesti cu unul din agentii imobiliari care lucreaza la firma respectiva sa-ti arate locuinta pe care ai ales-o. Un om care cauta de ceva timp o garsoniera de inchiriat in Craiova povesteste ca la agentul imobiliar nu a venit la intalnire, spunand ca acel anunt nu mai este valabil fara sa mai dea si alte informatii. Concluzia este sa apelezi la un site de calitate pe care este prezentata si o zona destinata agentiilor imobiliare seriose.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu