joi, 21 mai 2015

Ce film poti vedea la Pitesti

Luna mai vine cu cele mai bune pelicule in cinematografele din tara. Daca mergi la film in Pitesti, ai de unde alege. Iti spunem care sunt cele mai interesante pelicule care isi fac sau si-au facut intrarea in salile de cinema pitestene luna aceasta.

          Lumea de dincolo de  maine, un film la Pitesti

          Un film la Pitesti este Lumea de dincolo de  maine, unul dintre cele mai asteptate si mai pline filme de mister ale anului 2015.
          Potrivit cinemagia.ro, cei ce vor merge la acest film in Pitesti, vor explora Tomorrowland, un tinut magic aflat in pericol. Pentru a-l salva, eroul interpretat de George Clooney ii va cere ajutorul lui Casey, o tanara exploratoare.

"Tomorrowland" un film foarte asteptat
          Alte pelicule care pot fi urmarite in salile de cinematograf din Pitesti sunt Dezastrul din San Andreas, Coconut,micul dragon, Doar cu buletinul la Paris, Femeia in aur si filmul romanesc Carmen. In filmul Carmen, in regia lui Doru Nitescu, o poti vedea pe actrita Rodica Lazar, dar si pe Iulia Lupascu si Doru Ana.

Coconut - Micul Dragon este unul dintre cele mai asteptate filme

          Cel putin unul dintre aceste filme  va trebui sa iti faca placere si sa mergi sa il vezi la cinematografele din Pitesti.

          Salile de cinema de la Pitesti, moderne

          Salile de cinematograf de la Pitesti sunt unele dintre cele mai moderne din tara.  Orice film in Pitesti poate fi vizionat in conditii excelente. Exista si Sali de cinematograf 3 D, in care animatiile se vad la o calitate extraordinara. Iti poti duce si copiii la filme de animatii, fiind un mod perfect de a petrece o dupa-amiaza ideala in familie.

Filmul "Doar cu buletinul la Paris" va fi distribuit la Cinema Trivale

          Intodeauna filmele vazute la cinematograf au un farmec sporit, fata de cele pe care le privesti la tine acasa. In primul rand, conteaza dimensiunea ecranului, care la cinema este  ideala. De asemenea, sonorizarea salilor de cinematograf nici nu se compara cu sonorizarea unui film pe care il urmaresti in fata televizorului de acasa.

"Mad Max" cel mai bun film de actiune

          Poti sa iti cuperi popcorn si o bautura racoritoare, pentru ca atmosfera sa fie si mai relaxanta. Asadar, ai toate motivele ca luna aceasta sa alegi sa mergi la un film la Pitesti sau oriunde in tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu