vineri, 24 iulie 2015

Parbrize auto, de unde poti cumpara

Parbrizele auto pot fi cumparate de la reprezentantele auto, dar pot fi gasite si in magazinele cu piese auto. Acestea pot fi cumparate de pe site-uri de specialitate, dar si de la service-uri auto sau de la targurile de masini. Preturile variaza in functie de marca acestora, dar pot fi stabilite si in functie de alte criterii.          Parbizele auto au preturi care pornesc de la 250 de lei

          Parbrizele auto au preturi care pornesc de la 250 de lei si pot ajunge la 300-400 de lei, in functie de marca masinii.  Pretul este stabilit si in functie de marca autovehiculului pentru care este cumparat parbrizul auto.

Parbriz Opel Zafira B
Parbriz pentru Opel Zafira

          Cu cat masina este mai veche, si pretul acestei componente va fi mai scazut.

          Parbrizele auto pot fi cumaprate si in urma unor oferte, cu o reducere semnificativa de pret. Trebuie doar sa ai noroc sa gasesti o astfel de oferta.

PARBRIZ CU SENZOR PEUGEOT 407
Parbriz cu senzor pentru Peugeot 407

          O modalitate de a cumpara parbrize auto este sa faci acest lucru de pe anumite site-uri de specialitate, pe care se vand nu doar parbrize, ci si alte piese pentru masina, de la motoare, pana la ambreiaje, placute de frana, cauciucuri, faruri, etc.

          Parbrizele pot fi luate si de la dezmebrari auto

          Parbrizele auto pot fi achizitionate si de la dezmebrari auto, fiind mai ieftine decat modelele noi. Acestea se gasesc pentru absolut toarte marcile de autovehicule.
          Parbrizele auto se strica adesea din cauza drumurilor, cai pot sari pietricele in timpul mersului. De asemenea, parbrizele auto ale masinilor se sparg si in urma unor accidnete rutiere. Acestea pot fi inlocuite numai la service, de catre un mecanic auto.

vand parbriz vw passat an 2002
Accesorii auto si parbrize pentru VW Passat

          Parbrizele auto nu pot fi schimbate acasa sau in parcarea unui bloc, caci este o operatiune care necesita efort si indemanare. Exista si posibilitatea ca parbrizul sa fie montat la domiciliul clientului, insa cest lucru poate fi facut doar de catre o echipa de specialisti, pentru ca acesta sa fie montat cum trebuie si sa nu existe niciun fel de problema.

Parbriz Citroen C5 2010
Parbriz Citroen C5
          Garantia parbrizelor auto noi este de doi ani de zile, dar poate sa fie si de 18 luni de zile. Totul depinde de producator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu